09-02-2022

De nieuwe Alfa Romeo Tonale is officieel onthuld!

De Alfa Romeo Tonale, het begin van een nieuw Alfa Romeo-tijdperk!
De nieuwe Alfa Romeo Tonale is officieel onthuld!

Na 6 jaar presenteert Alfa Romeo zijn nieuwe en tevens tweede SUV, de Alfa Romeo Tonale!  Volgens Alfa Romeo is deze hybride SUV het begin van een nieuw Alfa Romeo-tijdperk. Het design van deze Tonale kenmerkt zich door een moderne en functionele interpretatie van traditionele Alfa Romeo-stijlkenmerken en een typisch Italiaanse mix van sportiviteit en elegantie. Zo kan de echte Alfa Romeo-kenner de driedubbele led-koplampen en het 'zwevende' Alfa schild aan de voorzijde herkennen uit het verleden.  De atletische lijnen in het profiel zijn gebaseerd op de typisch Italiaanse Alfa Romeo GT.

bekijk hier de nieuwste beelden van de alfa romeo tonale

 

Zoals een ware Alfa Romeo betaamt, plaatst de Tonale de bestuurder in het hart van de auto. De afwerking met hoogwaardige materialen en de subtiele achtergrondverlichting van het dashboard creëren daarbij een sfeervolle rij-omgeving. De hybride Alfa Romeo Tonale maakt zijn debuut met de nieuwe Hybrid 130-aandrijflijn maar komt eveneens ook als een 160- en 275pk uitvoering. 

Alfa Romeo brengt de interactie tussen mens en machine naar een hoger niveau met de nieuwste generatie rijassistentiesystemen in de Tonale. Deze Advanced Driver Assistance Systems of ADAS-systemen maken Level 2 autonoom rijden mogelijk, wat niet alleen de veiligheid, maar ook het rijcomfort verhoogt.

Momenteel is de Alfa Romeo nog niet verkrijgbaar. Wilt u weten wanneer de auto in de showroom staat of als een van de eerste een proefrit maken? Laat het ons weten en wij houden u op de hoogte van het laatste nieuws. 

HOUD MIJ OP DE HOOGTE VAN HET LAATSTE NIEUWS