05-01-2024

Elektrische Maxus eDeliver7 sterk uit de startblokken met een prijs vanaf € 39.990*

Maxus luidt het nieuwe jaar in met de beschikbaarheid van de elektrische Maxus eDeliver7
Elektrische Maxus eDeliver7 sterk uit de startblokken met een prijs vanaf € 39.990*
  • Maximale value for money: standaard een groot 77 kWh accupakket en een meer dan complete uitrusting voor een prijs onder de 40.000 euro
  • Volledig voorbereid op last-mile delivery in emissievrije zones… en daarbuiten
  • Laadvolume van 5,9 tot 8,7 m3, maximaal laadvermogen tot zelfs 1.200 kg, geremd trekvermogen tot 1.500 kg
  • eDeliver7: nu te bestellen bij de Maxus-dealers

Waalwijk, 5 januari 2024 – Maxus luidt het nieuwe jaar in met de beschikbaarheid van de elektrische Maxus eDeliver7. Met een scherpe vanafprijs van € 39.990*, indrukwekkende technologie, een riante standaarduitrusting en functionele kwaliteiten in emissievrije zones én daarbuiten onderstreept de eDeliver7 als geen ander waarin Maxus zich als nieuw bedrijfswagenmerk onderscheidt: value for money.


De nieuwe eDeliver7 vormt een slimme aanvulling op de eDeliver3 en eDeliver9. Daarmee beschikt Maxus over een compleet gamma van CO2-uitstootvrije bestelwagens die bij uitstek geschikt zijn voor gebruik in emissievrije milieuzones. In de klasse van de middelgrote bestelwagens tot 3,5 ton onderscheidt de eDeliver7 zich onder meer door zijn functionele gebruiksmogelijkheden. Zo biedt hij een laadvolume van 5,9 tot 8,7 m3 en heeft hij een maximaal laadvermogen tot zelfs 1.200 kg. Bovendien mag hij een geremde aanhanger met een gewicht tot 1.500 kg trekken.


Standaard met 77 kWh accupakket
De Maxus eDeliver7 wordt aangedreven door een krachtige elektromotor met een vermogen van 150 kW (204 pk). Standaard beschikt hij al over een groot accupakket van 77 kWh, goed voor een WLTP stadsactieradius van 485 kilometer**. Optioneel is er tevens een nog groter accupakket van 88 kWh beschikbaar, voor een rijbereik in de stad tot liefst 542 kilometer** (WLTP). Laden doet de eDeliver7 snel: hij is voorbereid op 3-fase 11kW laden via een regulier AC-laadpunt, snelladen doet hij met maximaal 80 kW bij een DC-snellader.

Maxus levert de eDeliver7 in twee lengtevarianten (L1 en L2), terwijl de L2 in twee hoogtevarianten (H1 en H2) te bestellen is. De H2 variant is enkel leverbaar met het 88 kWh accupakket.

Compleet in uitrusting
Ook wat uitrusting betreft bewijst de eDeliver7 dat value for money bepaald geen loze belofte is. Zo beschikt hij bijvoorbeeld altijd over comfort- en luxefeatures als airconditioning, keyless entry, elektrisch bediende ramen, een in hoogte verstelbare bestuurdersstoel met lendesteunen, plus parkeersensoren. Ook op multimediagebied is de eDeliver7 helemaal een moderne bestelauto van deze tijd, met bijvoorbeeld een 12,3 inch infotainmentsysteem met Apple Carplay en een audiosysteem met DAB+, Bluetooth en USB aansluiting. Veiligheidssystemen als Blind Spot Detection, Lane Change Assist, Adaptieve Cruise Control, een parkeerhulpcamera en uiteenlopende airbags zijn eveneens standaard aan boord te vinden.

Aanvullend biedt de eDeliver7 keuze uit diverse carrosseriekleuren, een tweede schuifdeur en bijvoorbeeld het Craftsman Pack, met 16 inch lichtmetalen velgen, een 360° camera, een elektrisch uitklapbare sidestep en klimaatcontrole.

De Maxus eDeliver7 is per direct te bestellen via het nieuwe Nederlandse netwerk van Maxus-dealers, vanaf € 39.990*. De uitvoering met het 88 kWh accupakket is er vanaf € 42.590*. Op basis van full operational lease is de eDeliver7 al te rijden vanaf € 679,52*** per maand.