03-10-2023

Van Mossel Museum open voor publiek

Vanaf vrijdag 6 oktober gaat het Van Mossel Museum in het hoofdkantoor in Waalwijk open voor publiek. Geïnteresseerden kunnen zich vooraf aanmelden op de museumwebsite www.vanmosselmuseum.nl.
Van Mossel Museum open voor publiek

Van Mossel Museum
Gallery of history & classic cars

Het museum staat symbool voor de geschiedenis van Van Mossel Automotive Group. Ruim 70 nostalgische voertuigen uit de merkenportefeuille van de groep zijn te vinden in het museum. Bezoekers krijgen hier een nostalgische reis door het verleden van Van Mossel.

Museumwebsite
Via de museumwebsite www.vanmosselmuseum.nl kunnen geïnteresseerden een plaats reserveren.
Vanaf 6 oktober zullen voortaan elke vrijdagmiddag van 12.00-14.00 en/of van 14.00-16.00 uur rondleidingen plaatsvinden, inclusief een korte koffie/theepauze tussendoor. Geïnteresseerden kunnen zich aanmelden via de museumwebsite. Per tijdslot is plaats voor maximaal 15 personen.

Met het museum is een stukje cultuur van de Van Mossel historie zichtbaar geworden. We delen dit graag met autoliefhebbers en belangstellenden voor automotive en Van Mossel.

Voor vragen, kan men terecht op info@vanmosselmuseum.nl.  

Noot: Aanvragen voor groepen boven 15 personen van bijvoorbeeld lagere- of middelbarescholen worden vooralsnog niet aangenomen. 
Voor aanvragen voor dagen en/of tijden buiten de vrijdagmiddag geldt dat ook.